Во овој момент, на Шпански - Германски Речник има голем број на 2,090 зборови во шпански како 60,964 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го5,026,061 / изрази , меѓу 26,639 денес.
Тагови: Шпански - Германски речник,Шпански, Германски , речник, преводи, онлајн речникШпански, Шпански -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translatespanish.mobi
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0159 / 0.0094 (18)
Вратете се на почетокот