Шпански - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "un":
Шпански Македонски
Значи, ова е како да се каже "un" за македонски.
 
Изрази кои содржат "un":
Шпански Македонски
Повеќе изрази
.
До сега, 6,838,125 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 36,243 денес.
Тагови: un, a, an, one, one, an, a, about
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translatespanish.mobi
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0675 / 0.0327 (135)
Вратете се на почетокот