Në këtë moment, Fjalor Frëngjisht - Spanjisht ka një numër prej 14 fjalët në frëngjisht si 56,075 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 335,207 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,777 sot.
Tags: Fjalor Frëngjisht - Spanjisht, Frëngjisht, Spanjisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Frëngjisht, shërbimin e përkthimit Frëngjisht - Spanjisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatespanish.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0171 / 0.0109 (18)
Mbrapsht në krye