Në këtë moment, Fjalor Italian - Spanjisht ka një numër prej 0 fjalët në italian si 10,156 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 81,385 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 432 sot.
Tags: Fjalor Italian - Spanjisht, Italian, Spanjisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Italian, shërbimin e përkthimit Italian - Spanjisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatespanish.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0125 / 0.0065 (18)
Mbrapsht në krye