Në këtë moment, Fjalor Portugalisht - Spanjisht ka një numër prej 17 fjalët në portugalisht si 32,949 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 69,015 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 366 sot.
Tags: Fjalor Portugalisht - Spanjisht, Portugalisht, Spanjisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Portugalisht, shërbimin e përkthimit Portugalisht - Spanjisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatespanish.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0215 / 0.0145 (18)
Mbrapsht në krye