Fjalor Spanjisht - Anglisht:

internet

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "internet":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "internet" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "internet":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: internet, Internet, Net, web, Internet, Internet, Spanjisht - Anglisht Fjalor, Spanjisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatespanish.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0420 / 0.0246 (71)
Mbrapsht në krye