Fjalor Spanjisht - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "que":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "que" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "que":
Spanjisht Anglisht
Më shumë shprehje
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: que, because, than, that, what, which, who, whom
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatespanish.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0668 / 0.0393 (113)
Mbrapsht në krye