Fjalor Spanjisht - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "se":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "se" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "se":
Spanjisht Anglisht
Më shumë shprehje
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: se, SE, commit suicide, herself, himself, itself, themselves, each other
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatespanish.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0560 / 0.0294 (69)
Mbrapsht në krye