Fjalor Spanjisht - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "un":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "un" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "un":
Spanjisht Anglisht
Më shumë shprehje
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: un, a, an, one, one, an, a, about
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatespanish.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.8944 / 0.3248 (135)
Mbrapsht në krye