Në këtë moment, Fjalor Spanjisht - Frëngjisht ka një numër prej 15 fjalët në spanjisht si 55,874 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 323,964 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,718 sot.
Tags: Fjalor Spanjisht - Frëngjisht, Spanjisht, Frëngjisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Spanjisht, shërbimin e përkthimit Spanjisht - Frëngjisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatespanish.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0229 / 0.0125 (18)
Mbrapsht në krye